eHealth Hopper updates

dinsdag 28 januari – 11:00 uur
En we zijn al weer onderweg. Vandaag gaan we naar Middelburg. Kijk maar op de kaart 🙂 We verzorgen een pop-up sessie bij een locatie van ’s Heeren Loo.

dinsdag 28 januari – 9:00 uur
Bij Serviant ontwikkelen we software voor online zorg. We willen graag dat ook die manier van zorg dicht bij mensen staat. Dat nabije zorg ook online mogelijk is, en dat daar veel praktijkvoorbeelden van zijn, daarover ging het gisteren in de #ehealthhopper. Christiaan Verschoor haalde Erik Gerritsen op in Den Haag om hem naar de openingsmanifestatie van de #ehealthweek te brengen. Onderweg gingen ze in gesprek.

maandag 27 januari – 14:30 uur
Jan Pons hebben we opgepikt bij Hogeschool Rotterdam voor een ritje met de #ehealthhopper. Jan is betrokken bij onder andere het Kenniscentrum Zorginnovatie en de Rotterdam eHealth Agenda. Hij vertelde ons over de mooie toepassing van zorg-op-afstand voor Afasietherapie.

maandag 27 januari – 12:00 uur
Erik Gerritsen hebben we vanmorgen veilig en op tijd afgeleverd bij het AFAS circustheater in Den Haag voor de openingsmanifestatie van de eHealthweek. Het was een leuk gesprek. We gaan ondertussen de vlog even klaarmaken, die zullen we vanmiddag hier toevoegen.

maandag 27 januari – 9:45 uur
Volg de openingsmanifestatie live:

maandag 27 januari – 8:00 uur
De eHealth Hopper is vanmorgen in alle vroegte vertrokken! Het eerste ritje gaat naar Den Haag. Van daar uit zal Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal van het Ministerie van VWS) meerijden naar de openingsmanifestatie van de eHealthweek. Onderweg zal Christiaan Verschoor met hem in gesprek gaan over de mogelijkheden van zorg-op-afstand.

De eHealth Hopper rijdt deze week door het hele land. Die brengt goed nieuws: zorg-op-afstand is dichterbij dan je denkt!

De eHealth experts van de eHealth Hopper komen bij jou en andere zorgmedewerkers langs zodat je zelf niet op pad hoeft. Ze laten je tijdens een korte pop-up sessie zien hoe zorg-op-afstand (ook via het ECD) een bijdrage levert aan het welzijn van mensen.

Hoe werkt het?   Aanmelden

Hoe werkt het?

1. Nodig ons uit

1. Nodig ons uit

Vul deze week nog het formulier in of bel ons. Wij nemen dan z.s.m. contact op om een afspraak te maken.

2. Nodig collega's uit

2. Nodig collega's uit

Nodig al je collega’s uit en vertel ze dat ze niet de deur uit hoeven voor deze pop-up sessie van één uur. 

3. Wij gaan op pad

3. Wij gaan op pad

De eHealth experts stappen in de eHealth Hopper en komen naar jullie toe. Je kunt live zien waar we rijden!

4. Volg de pop-up sessie

4. Volg de pop-up sessie

We vertellen jullie over hoe zorg-op-afstand óók dichtbij kan werken. Tijdens een pop-up sessie van een uur. Met ruimte voor al jullie vragen.


Rij met ons mee!

Jij bent de échte zorgexpert! Heb je een uitgesproken mening over zorg-op-afstand? Op welke manier kan online zorg beter volgens jou? Wat zijn je ervaringen met eHealth? We pikken je tijdens onze tour graag op in de eHealth Hopper voor een kort interview hierover!

Christiaan Verschoor

Christiaan Verschoor

eHealth consultant / trainer
T. 085-486 7360


Waar zijn we nu? [LIVE]

Kijk tijdens de eHealthweek live met ons mee. Waar rijdt de eHealth Hopper nu?

Zie jij de eHealth Hopper ergens rijden? Maak een foto van de witte VW UP en post die met de hashtags #ehealthhopper en laat even weten waar je ons gezien hebt!

Stuur de eHealth Hopper langs!

Onze eHealth experts komen graag met de eHealth Hopper langs voor een gratis pop-up sessie! Nodig ons vandaag nog uit!

Voornaam contactpersoon (verplicht)

Achternaam contactpersoon (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Organisatie (verplicht)

Kom bij ons op (max. 2 dagen aanvinken)
maandag 27 januaridinsdag 28 januariwoensdag 29 januaridonderdag 30 januarivrijdag 31 januari

Vraag / opmerking

Top