Totaaloplossing voor online zorg

U zet Serviant eHealth in als u op zoek bent naar het perfecte evenwicht tussen online hulpverlening en persoonlijk contact. Het biedt cliënt en eCoach een veilige omgeving voor online contact. Dat kan eenvoudig door het sturen van berichten of via beeldbellen.

Daarnaast kan uw organisatie via het eenvoudige Content Management Systeem eigen content ontwikkelen en aanbieden. Dat betekent dat u uw trainingen, lessen, opdrachten, (ROM) vragenlijsten en dagboeken online beschikbaar kunt maken. Uw cliënten kunnen hier in Serviant eHealth zelfstandig of juist onder begeleiding van een eCoach mee aan de slag. Op mobiel, tablet of pc.

Samen met de slimme ECD-integraties is Serviant eHealth daarom een krachtige totaaloplossing voor alle organisaties die invulling willen geven aan online zorg.

Enkele kenmerken

Eén online omgeving

Eén online omgeving

In het oerwoud van (gezondheids)apps is het eHealth platform van Serviant een verademing. Eén online omgeving voor professional en cliënt, met een breed aanbod aan functionaliteiten. In te zetten in elk fase van zorg. Geschikt voor GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en informele zorg.

Maatwerk voor het individu

Maatwerk voor het individu

Met het oog op de individuele cliënt en zijn wensen en behoeften biedt Serviant de flexibiliteit die nodig is. Herkenbaar vormgegeven, eenvoudig in gebruik en krachtig in mogelijkheden. U kunt daarom iedere cliënt de best passende zorg bieden. Of dat nu zelfhulp (bijv. Mirro), coaching of behandeling is.

Slimme ECD integraties

Slimme ECD integraties

Serviant heeft slimme integraties met onder andere PlanCare, Medicore (McEPD/Wellbee), G2, WinBase, Careweb en Synaps. Dat betekent een betrouwbare en actuele gegevensoverdracht, waarmee uw zorgprofessional vanuit het eigen ECD direct aan de slag kan met online coaching of behandeling.

Direct vanaf uw website

Direct vanaf uw website

Met de WordPress plugin voor eHealth kunnen uw sitebezoekers op uw website een zelftest doen. De uitslag van de zelftest kan aanleiding zijn om te starten met een eHealth module, begeleid of onbegeleid. Een prachtig voorbeeld van het bieden van stepped care.

Neem voor informatie of een productpaper contact met ons op:

Christiaan Verschoor

Christiaan Verschoor

eHealth consultant / trainer
T. 088-648 1021

“Serviant eHealth is voor onze cliënten echt ondersteunend. Vooral de opdrachten met filmpjes en dagboeken scoren hoog.” Harko IJkema, De Hoop GGZ
Top