Niet alles hoeft blended

Natuurlijk is het een uitkomst als een behandeling blended kan worden aangeboden. De mogelijkheden voor de communicatie tussen coach en cliënt is heel waardevol. Maar niet altijd persé nodig. Sommige trajecten kan een cliënt prima zelf doorlopen, zonder tussenkomst van een coach.

Met dit idee hebben we samen met de bedenkers van het programma VerbeterJeRelatie een onbegeleid zelfhulp traject ontworpen in eHealth.

lees meer over onze werkwijze

“Dankzij Serviant Suite is onze succesvolle relatietherapie nu ook als online zelfhulpprogramma beschikbaar voor een nog grotere groep mensen.”

Gert Jan Kloens – verbeterjerelatie.nl

Hoe werkt het?

Een eenvoudige, gratis en anonieme relatietest geeft de sitebezoeker een eerste indruk over de huidige kwaliteit van zijn of haar relatie. Hieruit kan het persoonlijke advies naar voren komen om het VerbeterJeRelatie programma te volgen. Het programma neemt de bezoeker vervolgens aan de hand door fases van diagnostiek en informatie, persoonlijke opdrachten en adviezen en tips. Persoonlijke relatie adviezen worden gegeven op basis van de door de bezoeker ingevulde tests.

Waarom via Serviant eHealth?

Er zijn voor aanbieders van programma’s zoals VerbeterJeRelatie veel voordelen om een module zoals deze ‘relatie-APK’ via Serviant eHealth platform te ontwikkelen:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • Eenvoudig zelftests toe te voegen in eigen website als ‘entree’
  • Laagdrempelige administratieve aanmelding door cliënt zelf
  • iDEAL koppeling voor afhandeling betaling programma (+factuur, bijv. t.b.v. zorgverzekeraar)
  • Verloop van programma zeer eenvoudig in te richten
  • Persoonlijke adviezen aan cliënt op maat op basis van vragenlijsten
  • Distributiemogelijkheden programma naar andere organisaties
  • Mogelijkheid om op te schalen naar formele zorg (bijv. door begeleiding van therapeuten aan te bieden)

Uw programma ook beschikbaar op Serviant eHealth?

Heeft u een programma wat hulpvragers ondersteunt en ziet u ook de voordelen om dit aan te bieden als online zelfhulp module via Serviant eHealth? Neem dan vandaag nog contact met ons op.