Doelgericht leren op maat

Is uw organisatie een lerende organisatie? Juist in de zorg moeten uw medewerkers of vrijwilligers voortdurend in staat zijn om in te spelen op de veranderende omgeving. Scholing en ontwikkeling zijn dan onmisbaar.

Met Serviant eLearning heeft u daar een krachtige en flexibele oplossing voor. Elke organisatie ontwikkelt eenvoudig met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem de eigen gewenste lesinhoud. Serviant eLearning ondersteunt zelfstandig leren, maar ook leren onder begeleiding van een eCoach. U helpt zo de deelnemers om hun persoonlijke leerdoelen te halen. eLearning past ook prima in een blended leertraject, waarbij de deelnemer online lessen volgt en dit afgewisseld wordt met groepsbijeenkomsten.

Serviant eLearning is zorggericht, functioneel, flexibel en op maat voor elke organisatie.

Enkele kenmerken

Snel aan de slag na onze content workshop

Snel aan de slag na onze content workshop

Na het volgen van onze creatieve content workshop kunt u snel zelfstandig aan de slag. U ontwikkelt aantrekkelijke lessen, opdrachten en vragenlijsten. Voor desktop, tablet en mobiel. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze expertise om als coauteur met u het lesmateriaal in te bouwen.

Bouw uw eigen lesmateriaal

Bouw uw eigen lesmateriaal

Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem ontwikkelt u zelfstandig uw eigen lesmodules. Met o.a. tekst, video, audio en meerkeuzevragen bouwt u zo in een handomdraai uw eigen training. Met het slimme workflow beheer kan de trainer iedere lesmodule passend op maat maken voor elke deelnemer.

Gerichte online coaching

Gerichte online coaching

Eénmaal gestart met een lesmodule, is er een duidelijk overzicht van de voortgang van alle deelnemers en de actieve lesmodules. Bij begeleide lesmodules heeft de eCoach alle ruimte voor het geven van gerichte feedback. De berichtenbox ondersteunt hierbij in de communicatie. Serviant eLearning is aanpasbaar op individuele leerdoelen.

Neem voor informatie of een productpaper contact met ons op:

Christiaan Verschoor

Christiaan Verschoor

eHealth consultant / trainer
T. 088-648 1021


“Ons trainen is coachen geworden. We kunnen nu maatwerk bieden voor iedere vrijwilliger.” Wouter Stuijvenwold, beleidsmedewerker en projectleider bij De Luisterlijn (voorheen Sensoor)

Een aantal van onze klanten die Serviant eLearning inzetten

Top