Actuele, interactieve en intuïtieve datavisualisaties

Het ontbreken van zicht op actuele informatie van belangrijke processen in een organisatie is te vergelijken met het rijden in een auto met een beslagen voorruit. Sturen wordt dan gokken. Alleen met goed zicht kunt u sturen en de juiste beslissingen nemen.

U heeft hier relevante en accurate informatie voor nodig. Maar met alleen de data bent u er nog niet. Het analyseren en interpreteren van deze data kan een hele klus zijn, vooral als u ook nog zelf de relaties en verbanden moet leggen. Het verkrijgen van inzicht wordt dan een tijdrovend en specialistisch karwei.

Serviant biedt met Interactieve Dashboards een oplossing om u de juiste inzichten te geven. Door onze kennis van de systemen kunt u snel aan de slag met het analyseren van informatie uit onze software: eHealth, Live Chat, Online Vragenlijsten of eLearning.

Interactieve Dashboards

Enkele kenmerken

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Serviant biedt met de Interactieve Dashboards de basismogelijkheid om deze informatie op een interactieve manier te verkennen. De visualisaties passen zich namelijk direct aan op basis van de door u ingestelde parameters. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft u geen anderen meer nodig om te voorzien in uw informatiebehoefte.

Uw inzichten snel delen

Uw inzichten snel delen

Heeft u nieuwe inzichten opgedaan? Deel dan uw visualisatie en analyse eenvoudig met uw team, zodat u effectiever samen kunt werken en beter en sneller de juiste beslissingen kunt nemen. U kunt namelijk snapshots maken van de getoonde informatie, en deze daarna eenvoudig samenvoegen voor een visueel aantrekkelijke presentatie.

Ook voor het totaaloverzicht

Ook voor het totaaloverzicht

Binnen de Interactieve Dashboards kunnen externe gegevensbronnen worden gekoppeld, zoals een ECD of CRM systeem. Dit maakt het met enig maatwerk ook mogelijk om data breder te analyseren. Zonder concessies te doen aan de prestaties, krijgt u inzichten in verbanden tussen gegevens die echt gerelateerd zijn aan elkaar. 

Neem voor informatie of een productpaper contact met ons op:

Arie de Jong

Arie de Jong

Accountmanager
T. 085-486 7360


Top