Aan de slag met psychische klachten

Alcohol en ouderen, Angst en paniek, Piekeren en Rouwverwerking. Deze en andere modules zijn ontwikkeld en samengesteld door professionals met deskundigheid op de specifieke thema’s, in samenwerking met ervaringsdeskundigen. Er wordt in de modules o.a. gebruik gemaakt van inzichten uit de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. De modules bestaan uit tests, psycho-educatie, ervaringsverhalen en oefeningen. De content wordt periodiek door Stichting Mirro geüpdatet.

Zelf(hulp), maar niet alleen

Een voordeel van de modules van Stichting Mirro is dat deze zelfstandig door cliënten te doorlopen zijn. De modules geven betrouwbare informatie over de diverse onderwerpen en bieden oefeningen en praktische handvatten. Maar de integratie met Serviant eHealth zorgt er voor dat ook persoonlijke ondersteuning dichtbij is. De professional heeft binnen Serviant eHealth zicht op de voortgang van de module die de cliënt volgt. De cliënt kan via de berichtenbox eenvoudig en veilig met vragen terecht bij zijn eCoach.

Eenvoudig te ontsluiten

Maakt uw organisatie al gebruik van Serviant eHealth? De modules van Stichting Mirro zijn dan ook voor uw cliënten eenvoudig en snel te ontsluiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Overzicht modules

 

 

Mirro (zelfhulp) modules beschikbaar in Serviant eHealth

Over Stichting Mirro

Stichting Mirro ontwikkelde deze modules om (GGZ) professionals te ondersteunen, en de mentale fitheid van consumenten te helpen versterken. Stichting Mirro is gestart als een gezamenlijk initiatief van de GGZ-instellingen AZmn, GGZ Drenthe, GGZ inGeest, Parnassia Groep en verzekeraar Achmea. De stichting is opgericht met het doel bij te dragen aan de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de GGZ.