ICT zorgt voor mensen

Ook de medewerkers van Serviant zijn dit jaar weer aanwezig. Het thema van dit jaar is: ‘ICT zorgt voor mensen’. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u en uw cliënten dit ervaren, waar u uitdagingen ziet en hoe online software hier een rol in zou kunnen spelen.

Gratis aanmelden

Software voor online zorg

Onze eHealthsoftware is gericht op de formele èn informele zorg, met oplossingen voor communicatie en eLearning.
Vanuit ons motto ‘Wij verbinden zorg’  willen we u op 12, 13 en 14 maart tijdens de beurs graag inspireren met de volgende onderwerpen:

  • Online contact, lesmodules en dossierinzage voor uw cliënten
  • Direct (anoniem) online contact met uw websitebezoekers
  • Toegankelijke online vragenlijsten voor testen, diagnostiek en ROM
  • Flexibele, online leer- en trainingsomgeving voor uw medewerkers

Vraagt u gerust één van onze medewerkers naar de vele toepassingsmogelijkheden van onze producten: Serviant Live Chat en eHealth, en laat u inspireren door de verhalen van onze klanten en hoe zij onze software voor online zorg inzetten.

Een unieke samenwerking: Wij verbinden zorg!

De drie bedrijven De Heer SoftwareDe Heer Medicom en Serviant zijn onderdeel van De Heer Groep en tonen op één beursstand hun unieke samenwerking in de zorg.

Vanuit het gemeenschappelijke motto: “Wij verbinden zorg” bieden we u uitgebreide, geïntegreerde mogelijkheden voor zorgprofessionals, cliënten en verwanten.

U vindt bij ons oplossingen op het gebied van Zorgdomotica, ECD (PlanCare), eHealth en online communicatie. Vanuit onze samenwerking en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen we u een breed palet aan oplossingen bieden die optimaal met elkaar zijn geïntegreerd.

Wij nodigen u graag uit en stellen daarom gratis kaarten beschikbaar!

Gratis aanmelden

Logo Zorg & ICT

 


Beurs Zorg & ICT
12 t/m 14 maart 2019
Jaarbeurs Utrecht
Standnummer B024