Waarom kiezen voor Serviant?

Onze medewerkers kennen de zorg van binnenuit; we zijn in 2015 ontstaan nadat we daarvoor ruim 15 jaar software hebben ontwikkeld als ICT-afdeling in een GGZ-organisatie. Mede vanuit deze achtergrond leggen we de verbinding tussen technologie en uw zorgprocessen in gebruiksvriendelijke software.

We ontwikkelen onze software voor èn met cliënten en professionals. We streven daarbij naar een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken en communiceren.

Serviant draagt bij aan het welzijn van mensen met toegankelijke software voor online zorg. Ons verlangen is dat mensen elkaar helpen, van elkaar leren en met elkaar delen.

Ons team

Dankbaar voor onze gaven en talenten werken we met passie aan software voor online zorg. We willen ons inzetten voor mensen met een zorgvraag. Betrokken en persoonlijk.

Anne Schutte
Arie de Jong
Arno van der Ree
Christiaan Verschoor
Corné Schouten
Eric Hollander
Jan van de Graaf
Lennart Ros
Marijn Mensinga
Michel Veerman
Michiel Spoor

Wij werken samen met...

In de formele zorg bieden we zorgorganisaties in de GGZ, gehandicaptenzorg en ouderenzorg oplossingen voor online hulp of blended care. In de informele zorg faciliteren we juist vrijwilligers-, mantelzorgers- en patiëntenorganisaties. Maar ook voor organisaties die zich bezighouden met trainingen of online zelfhulp biedt Serviant doeltreffende oplossingen. Bekijk onze referenties.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem contact met ons op.

 

Top