Waarom kiezen voor Serviant?

Onze medewerkers kennen de zorg van binnenuit; we zijn in 2015 ontstaan nadat we daarvoor ruim 15 jaar software hebben ontwikkeld als ICT-afdeling in een GGZ-organisatie. Mede vanuit deze achtergrond leggen we de verbinding tussen technologie en uw zorgprocessen in gebruiksvriendelijke software.

We ontwikkelen onze software voor èn met cliënten en professionals. We streven daarbij naar een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken en communiceren.

Serviant draagt bij aan het welzijn van mensen met toegankelijke software voor online zorg. Ons verlangen is dat mensen elkaar helpen, van elkaar leren en met elkaar delen.

Wij werken samen met...

In de formele zorg bieden we zorgorganisaties in de GGZ, gehandicaptenzorg en ouderenzorg oplossingen voor online hulp of blended care. In de informele zorg faciliteren we juist vrijwilligers-, mantelzorgers- en patiëntenorganisaties. Maar ook voor organisaties die zich bezighouden met trainingen of online zelfhulp biedt Serviant doeltreffende oplossingen. Bekijk onze referenties.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem contact met ons op.

 

Top