Waarom kiezen voor Serviant?

Onze medewerkers kennen de zorg van binnenuit; we zijn ontstaan nadat we ruim 15 jaar software hebben ontwikkeld als ICT-afdeling in een GGZ-organisatie. Vanuit deze achtergrond leggen we de verbinding tussen technologie en uw zorgprocessen in gebruiksvriendelijke software voor zowel professional als hulpvrager. We streven daarbij naar een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken en communiceren. Lees meer over onze doelgroepen of onze werkwijze.

Onze mensen

Anne Schutte
Arie de Jong
Arno van der Ree
Corné Schouten
Danie van den Boogaart
Eric Hollander
Florus Mensinga
Jan van de Graaf
Marijn Mensinga
Michel Veerman
Michiel Spoor

Werken met passie

Het bijzondere van het team van Serviant is dat de medewerkers vanuit dezelfde bron hun passie en motivatie vinden om bij te dragen aan software voor online zorg. Het is onze christelijke identiteit die maakt dat we betrokken zijn op mensen met een zorgvraag.

Doelgroepen

In de formele zorg bieden we zorgorganisaties in de GGZ, gehandicaptenzorg en ouderenzorg oplossingen voor online hulp of blended care. In de informele zorg faciliteren we juist vrijwilligers-, mantelzorgers- en patiëntenorganisaties. Maar ook voor organisaties die zich bezighouden met trainingen of online zelfhulp biedt Serviant doeltreffende oplossingen. Bekijk onze referenties.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem contact met ons op.

Wij werken graag samen met onze klanten aan het verbeteren van online zorg!

Helpen Leren Delen
Top